Q&A-sessies Accordis Zorgmonitor

Als Accordis Zorgmonitor gebruiker ontvangt u vanuit Accordis altijd de tweemaandelijkse releasenotes per mail. Vanaf 2022 organiseert Accordis daarbovenop online Q&A-sessies.

In een uur wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen van de Zorgmonitor en krijgt u een demo. Hierbij is uiteraard ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Ook wordt ruim tijd gemaakt voor het beantwoorden van algemene vragen over de Zorgmonitor. Heeft u zo’n vraag of wilt u eens uitleg over een onderdeel waar u al langer mee stoeit, stuur uw vraag dan in via servicedesk@accordis.nl. Het insturen van een vraag kan tot en met de donderdag voorafgaand aan de Q&A-sessie.

Let op: De Q&A-sessies zijn vooral bedoeld om uw algemene kennis rondom de Zorgmonitor te vergroten. Ofwel: voor organisatie-specifieke vragen kunt u terecht bij de Servicedesk (bij voorkeur via het u bekende ticketsysteem).

Dus: wilt u bijgepraat worden en antwoord krijgen op uw vraag en/of vragen van anderen? Haak dan aan via de Zoom-link. Deze Zoom-link is te vinden op het Accordis Zorgmonitor portaal (https://zorgmonitor-portal.accordis.nl). Deze link is direct zichtbaar op het startscherm nadat u bent ingelogd. Het is niet nodig om u vooraf aan te melden voor de Q&A-sessie.

Kalender

De Zoom-link voor deze sessies wordt op het Zorgmonitor Portaal geplaatst (https://zorgmonitor-portal.accordis.nl).

Tijdstip van de Q&A-sessies: 09:30 - 10:30

De nog volgende data van de releases in 2022 en de Q&A-sessies:

Release Releasedatum Q&A-sessie Vragen insturen t/m
2022-05 13-okt-22 18-okt-22 13-okt-22
2022-06 15-dec-22 20-dec-22 15-dec-22