Zorgmonitor - basis training

naar wens 0,5 of 1 dag

(nieuwe) Zorgmonitor gebruikers

Wat ga je doen?

Data, rapportages en visualisaties. De Accordis Zorgmonitor biedt een schat aan informatie, maar waar vind ik wat? Voor nieuwe gebruikers is het prettig om wegwijs te worden gemaakt in de Zorgmonitor. En soms kunnen huidige gebruikers een opfristraining waarderen. Een basis training helpt je hierbij. Tijdens een basis training leer je hoe de Zorgmonitor is opgebouwd, waar je de gewenste informatie vindt en hoe je wijzigingen op rapportages zelf doorvoert. De training passen wij graag aan op de vraag van jou en je collega's. We kijken en werken samen in jullie eigen Zorgmonitor omgeving zodat de cijfers ook direct spreken.

Om een goede invulling te geven aan je leerwens, nemen we eerst graag contact met je op om dit te bespreken. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in en wij bellen je terug.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor nieuwe Zorgmonitor gebruikers of voor Zorgmonitor gebruikers die hun basis kennis willen bijspijkeren. Het is wel noodzakelijk dat je organisatie werkt met de Accordis Zorgmonitor of hier mee gaat starten. Dus ben je een kwaliteitsfunctionaris, zorgmanager of controller, dan is deze training geschikt voor jou!

Programma

Het programma is naar wens in te vullen of aan te passen. Een voorbeeld programma kan zijn:

  • Basis Qlik kennis: Associatief zoeken
  • Basis navigatie in de Zorgmonitor
  • Structuur van de Accordis Zorgmonitor en datamodel
  • Doornemen van de verschillende apps
  • Eenvoudige bewerkingen op rapportages
Locatie

Deze training verzorgen wij graag bij jou op locatie, maar het kan ook altijd bij ons op kantoor in Helvoirt of Zwolle. Een externe locatie is eventueel ook een mogelijkheid.

Kosten

Zodra we met elkaar de gewenste training inhoud besproken hebben, kunnen wij een kostenindicatie geven.

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug!