E-learnings

Er is niet altijd een mogelijkheid om klassikaal trainingen te geven of soms is het simpelweg niet de juiste methode om de gewenste informatie over te brengen. Een E-learning kan dan uitkomst bieden. Met behulp van E-learning kun je als organisatie op een interactieve manier een grote groep medewerkers van nieuwe informatie/kennis voorzien.

Wij bieden standaard E-learning modules aan of kunnen deze geheel op wens specifiek voor jouw organisatie ontwikkelen (maatwerk). Wij maken de E-learnings en zenden de (SCORM) bestanden toe, zodat je dit kunt uploaden in je eigen Learning Management Systeem (LMS). Ook bieden wij de mogelijkheid om de E-learnings aan te bieden via een LTI-koppeling.

Indien je niet over een eigen LMS beschikt, kun je ook altijd gebruik maken van het Accordis LMS: Het Leerportaal (Courseware). De gewenste medewerkers krijgen binnen ons LMS, toegang tot de E-learning modules en wij houden je op de hoogte van de voortgang en resultaten.

Bekijk hieronder alle standaard E-learning modules die wij op dit moment beschikbaar hebben.

Aan de slag met Ons

Deze korte E-learning geeft uitleg over het inloggen in Nedap Ons, het opzoeken van een cliënt, de hub en het benaderen van de verschillende modules.

Duur: ± 5-10 minuten


Het ECD in Ons

Deze E-learning volgt ‘Een dag uit het leven van Robin’. Alle belangrijke onderdelen uit het zorgproces worden kort doorlopen. Er wordt uitleg gegeven over de verschillende tabbladen en er wordt gekeken naar rapporteren (o.a. lezen en schrijven). De belangrijkste processen en opties worden besproken.
Duur: ± 45 minuten

Behandelaren

Deze E-learning focust op de belangrijkste onderdelen in Nedap Ons voor behandelaren. Zo worden de episodes besproken, het medisch overzicht, maar ook andere relevante tabbladen. Daarnaast wordt bijv. ook een korte uitleg over Ons Agenda (voor tijdsregistratie) gegeven.

Duur: ± 45 minuten

PDCA-cyclus

In deze korte E-learning wordt de PDCA-cyclus toegelicht. Er wordt uitleg gegeven over wat de PDCA-cyclus is en hoe je de PDCA-cyclus binnen het proces in Ons terug ziet.Duur: ± 5-10 minuten

Groepszorg

Deze E-learning geeft uitleg over de module Groepszorg binnen Nedap Ons. Alle onderdelen binnen Groepszorg komen naar voren; plannen, registreren, fiatteren.

Duur: ± 15 minuten

Koppelen apps en gebruik apps

In deze E-learning leer je hoe je verschillende (mobiele) apps van Nedap koppelt en welke informatie in welke app te vinden is.

Duur: ± 15 minuten

Vragenlijsten in Ons

In deze E-learning leer je alles over het bouwen en wijzigen van (profiel)vragenlijsten in Ons. Deze E-learning is dus specifiek bedoelt voor bijv. applicatiebeheerders die een beheer rechten hebben.

Duur: ± 20 minuten

Ons Agenda

Deze deel E-learning geeft uitleg over het gebruik van Ons Agenda voor tijdsregistratie.Duur: ± 10 minuten

Maatwerk?

Staat jouw gewenste E-learning niet tussen het aanbod? Wij bieden ook maatwerk E-learnings aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.