Er is niet altijd een mogelijkheid om klassikaal trainingen te geven. Soms is het simpelweg niet de juiste methode om de gewenste informatie over te brengen. Een E-learning kan dan uitkomst bieden. Met behulp van E-learning modules kan uw organisatie op een interactieve manier een grote groep medewerkers van nieuwe informatie/kennis voorzien.

meer info

Wij bieden standaard E-learning modules aan of kunnen deze geheel op wens specifiek voor uw organisatie ontwikkelen (maatwerk). Wij maken de E-learnings en zenden de (SCORM) bestanden toe, zodat u die kunt uploaden in uw eigen Learning Management Systeem (LMS). Ook bieden wij de mogelijkheid om de E-learnings aan te bieden via een LTI-koppeling.

Indien u niet over een eigen LMS beschikt, kunt u gebruik maken van het Accordis LMS: Het Leerportaal (Courseware). De gewenste medewerkers krijgen binnen ons LMS toegang tot de E-learning modules en wij houden u op de hoogte van de voortgang en resultaten.

Bekijk hieronder alle standaard E-learning modules die de Accordis Academie op dit moment beschikbaar heeft.

Aan de slag met Ons

Deze korte E-learning geeft uitleg over het inloggen in Nedap Ons, het opzoeken van een cliënt, de hub en het benaderen van de verschillende modules.

Duur: ± 5-10 minuten

Het ECD in Ons

Deze E-learning volgt ‘Een dag uit het leven van Robin’. Alle belangrijke onderdelen uit het zorgproces worden kort doorlopen. We geven uitleg over de verschillende tabbladen en kijken naar rapporteren. De belangrijkste processen en opties bespreken we.

Duur: ± 45 minuten

Behandelaren

Deze E-learning focust zich op de belangrijkste onderdelen in Nedap Ons voor behandelaren. We bespreken episodes, het medisch overzicht, maar ook andere relevante tabbladen. Daarnaast geven we bijvoorbeeld een uitleg over Ons Agenda voor tijdsregistratie.

Duur: ± 45 minuten

Groepszorg

Deze E-learning geeft uitleg over de module Groepszorg binnen Nedap Ons. Alle onderdelen binnen Groepszorg komen naar voren: plannen, registreren, fiatteren.

Duur: ± 15 minuten

PDCA-cyclus

In deze korte E-learning lichten we de PDCA-cyclus toe. We geven uitleg gegeven over de PDCA-cyclus en hoe u de PDCA-cyclus binnen het proces in Ons terugziet.

Duur: ± 5-10 minuten

Ons Medicatie

Deze E-Learning Ons Medicatie geeft uitleg over de modules Ons Toedienlijsten en Ons Medicatiecontrole. Zowel de web-versies als de app-versies worden besproken.

Duur: ± 40 minuten

Koppelen apps en gebruik apps

In deze E-learning leert hoe u verschillende (mobiele) apps van Nedap koppelt en welke informatie in welke app te vinden is.

Duur: ± 15 minuten

Ons Agenda

Deze deel E-learning geeft uitleg over het gebruik van Ons Agenda voor tijdsregistratie.

Duur: ± 10 minuten

Vragenlijsten in Ons

In deze E-learning leert u alles over het bouwen en wijzigen van (profiel)vragenlijsten in Ons. Deze E-learning is specifiek bedoeld voor applicatiebeheerders die beheerdersrechten hebben.

Duur: ± 20 minuten

Maatwerk

Staat uw gewenste E-learning niet tussen het aanbod? Wij bieden ook maatwerk E-learnings aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.