Over de Accordis Academie

Op zoek naar een training?

Wat goed dat je ons gevonden hebt; de eerste stap is gezet! Werk je in Ons van Nedap en heb je het idee dat het beter kan? Heb je het gevoel dat Ons nog geheimen voor je heeft, of wil je gewoon graag meer weten? Dan ben je bij de Accordis Academie aan het juiste adres. De Accordis Academie biedt verschillende cursussen over het werken in en met Nedap Ons.

Onze trainingen

De Accordis Academie biedt trainingen voor verschillende doelgroepen. Wij bieden scholingen aan (nieuwe) medewerkers die nog onbekend zijn in Ons, maar ook aan medewerkers die op zoek zijn naar verdiepende kennis of bijscholing. Of je nu een applicatiebeheerder, aandachtsfunctionaris of kwaliteitsmedewerker bent, de Accordis Academie heeft voor ieder wat wils.

Denk bijvoorbeeld aan trainingen gericht op het zorgdossier (ECD), applicatiebeheer, het werken met een roostermethodiek, het formuleren van doelen in een zorgplan en hierop rapporteren, of het werken met een zorgmethodiek. Uiteraard zijn trainingen over onze Accordis Zorgmonitor ook in het aanbod opgenomen.

Tevens voor managers in de zorg hebben wij een passend cursusaanbod. Wil jij weten hoe je je medewerkers het beste kunt sturen en ondersteunen, of ben je benieuwd hoe zij werken in het zorgdossier? De Accordis Academie biedt trainingen die hier specifiek op in gaan en je inzicht kunnen bieden.

Jij roept wij draaien

De Accordis Academie biedt verschillende type trainingen, waardoor er altijd wel een optie is die aan zal sluiten bij je vraag. Welke opties zijn er?

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een (of meerdere) dag(en) nieuwe kennis op doen en je hersenen trainen, bieden onze klassikale trainingen ook een leuke gelegenheid om kennis te delen en te netwerken met collega’s uit de zorg.

Na afronding van alle trainingen ontvang je een certificaat van deelname.

Alle deelnemers ontvangen na afloop ook de cursuspresentaties en eventuele relevante handleidingen/hand-outs.