Over de Accordis Academie

De Academie is een initiatief  van Accordis. Wij helpen u naar een hoger plan met slimme, eenvoudige en betere informatievoorziening. Zodat uw organisatie zich kan richten op de zorg. We geven al jarenlang trainingen op locatie, over Nedap Ons en over de Accordis Zorgmonitor. Deze trainingen geven we via onze Accordis Academie.

Werkt uw organisatie in Ons van Nedap en heeft u het idee dat het beter kan? Dan zit u bij de Accordis Academie goed. Ook als u het gevoel heeft dat Ons nog geheimen voor u heeft, of als u graag meer wil weten. Wij bieden verschillende trainingen over het werken in en met Nedap Ons.

Trainingen in Nedap Ons

De Academie biedt trainingen voor verschillende doelgroepen. Wij verzorgen trainingen voor medewerkers die nog onbekend zijn in Nedap Ons, maar ook voor medewerkers die naar verdiepende kennis of bijscholing zoeken. We hebben voor ieder wat wils. Of u nu een applicatiebeheerder, aandachtsfunctionaris of kwaliteitsmedewerker bent.

Denk bijvoorbeeld aan trainingen gericht op het zorgdossier (ECD), applicatiebeheer, het werken met een roostermethodiek, het formuleren van doelen in een zorgplan en daarop rapporteren en het werken met een zorgmethodiek. Uiteraard zijn er ook trainingen over onze Accordis Zorgmonitor in het aanbod opgenomen.

Voor managers in de zorg hebben wij ook een passend cursusaanbod. Wilt u weten hoe u uw medewerkers het beste stuurt en ondersteunt, of bent u benieuwd hoe zij werken in het zorgdossier? We geven trainingen die daar specifiek op in gaan en u inzicht bieden.

U roept, wij draaien

Wij bieden verschillende vormen van trainingen voor u aan,  waardoor er altijd wel een optie is die aansluit bij uw vraag. Wij bieden de volgende opties:

Wat krijgt u ervoor terug?

Naast één of meerdere dag(en) nieuwe kennis op doen en uw hersenen trainen, bieden onze klassikale trainingen ook een gelegenheid om te connecten en ervaring uit te wisselen met collega’s uit de zorg.

Na afronding van alle trainingen ontvangt u een certificaat van deelname. Alle deelnemers ontvangen na afloop ook de cursuspresentaties en eventuele relevante handleidingen.