Over de Accordis Academie

De Academie is een initiatief  van Accordis. Wij helpen u naar een hoger plan met slimme, eenvoudige en betere informatievoorziening. Zodat uw organisatie zich kan richten op de zorg. We geven al jarenlang trainingen over Nedap Ons en over de Accordis Zorgmonitor. Deze trainingen geven we via onze Accordis Academie.

Werkt uw organisatie in Ons van Nedap en heeft u het idee dat het beter kan? Dan zit u bij de Accordis Academie goed. Ook als u het gevoel heeft dat Ons nog geheimen voor u heeft, of als u graag meer wil weten. Wij bieden trainingen over het werken in en met Nedap Ons.

Trainingen in Nedap Ons

De Academie biedt trainingen voor verschillende doelgroepen. Wij verzorgen trainingen voor medewerkers die nog onbekend zijn in Nedap Ons, maar ook voor medewerkers die naar verdiepende kennis of bijscholing zoeken. We hebben voor ieder wat wils.

Denk bijvoorbeeld aan trainingen gericht op het beheren van de applicatie Nedap Ons. Uiteraard zijn er ook trainingen over onze Accordis Zorgmonitor in het aanbod opgenomen.

U roept, wij draaien

Wij bieden verschillende vormen van trainingen voor u aan,  waardoor er altijd wel een optie is die aansluit bij uw vraag. Wij bieden de volgende opties:

Wat krijgt u ervoor terug?

Naast één of meerdere dag(en) nieuwe kennis op doen en uw hersenen trainen, bieden onze trainingen ook een gelegenheid om te connecten en ervaring uit te wisselen met collega’s uit dezelfde sector.

Na afronding van de open aanbod trainingen ontvangt u een certificaat van deelname. De deelnemers ontvangen na afloop ook de cursuspresentaties en eventuele relevante aanvullende informatie.